Tuesday, September 9, 2014

CESUR DEĞİLLERMİŞ!

Ekranlarda bazı kişilerce, yüksek sesle seslendirilen şöyle bir iddia var:
Gerek bürokraside gerekse iş dünyasında Paralel Örgütten mustarip ve mağdur çok insan var. Ama bunlar henü yeterince cesur olamadıklarından bu şikayetlerini açıkça dillendiremiyorlar. Eş dost arasında anlattıklarını ekranlara çıkıp söyleyemiyorlar. Çünkü herşeye rağmen Paralel Örgüt hala çok güçlü.

İnsaaf!

Bırakın şu bir taşla bir kaç kuş avlama hinliğini canım!

Bizzat devletin en üst yetkililerince günde on defa tahkir edilen, aşağılayıcı tavsiflerle tezyif edilen, kendisine hakk-ı hayat tanınmayan bir topluluktan mı korkuyormuş o korkaklar!

24 saat, medyada kendisine hakaretler yağdırılan, aleyhinde türlü kumpaslar kurulan bir cemaat mi korku salıyormuş ortalığa.

Şimdi cemaate vuran kazanmıyor mu Allah aşkına! 
Gece gündüz cemaate çakan prim yapmıyor mu!
Bütün müflis işadamlarından tutun da, devair-i devlette kat-ı meratip edemeyen kifayetsiz muhterislerine, oynadığı dizisinden kovulmuş tiyatrocusundan, rektör olabilmek için yutkunup duran kompleksli akademisyenlerinize, gazinosundan tard edilmiş dansözlerinizden, tekrar aday gösterilmeyen milletvekillerine kadar...bir şirzime-i kalil kendi cürümlerini aklamak  için cemaati günah keçisi seçmiyorlar mı! Bire bin ekleyip ne senaryolar düzülüyor!

Hizmeti kötlemek bir geçim kapısı haline geldi. sırf buradan iaşesini temin eden tufeyliler ortaya çıkmadı mı!

Cadı avı, en yüksekler tarafından tekrar be tekrar seslendirilirken mi korkuyormuş insanlar mağduriyetlerini ifade etmekten!

Bilakis, Hizmetle hiç bir teşrik-i mesaisi olmamasına rağmen, paralel masalları tefrika eden nevzuhurlar türemedi mi ortalıkta! Hizmete küfredenler yalancı bir cennette aram etmiyorlar mı son zamanlarda!

28 Şubat'ın, 2014 versiyon aktörleri dolaş mıyor mu ortalıkta.

Bitirmek istediğini pararleci diye yaftala, hayatını karart.

Batmışsan eğer, savur bir küfür paralele, ihya ol!




No comments:

Post a Comment